06 25 25 43 29‚Äč info@daromproductions.nl

Showcase YfC

  • Daniël Romijn

Voor de organisatie Youth For Christ Nederland mag ik op verschillende manieren en bij verschillende locaties en partners van betekenis zijn.

YFC NL

Regelmatig mag ik de events en bijeenkomsten van YFC NL technisch ondersteunen en af en toe wordt er ook een beroep gedaan op mijn videografie skills. Zo mocht ik de tweede “Tour d’Orange” vastleggen in een aftermovie.

De Pomp

Al heel wat jaren trek ik op met de jongeren van jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Deze locatie van YFC is elke zaterdag open en kent een gevarieerde programmering. Wekelijks verzorg ik de foto’s voor de sociale media en werk ik mee aan het periodieke clubblad “De Zwengel”. Op zijn tijd hebben we daar projecten of ideeën waarbij de PR wat meer aandacht nodig heeft, dan komt mijn expertise van pas. Hier een aantal projecten die ik voor Jongerencentrum De Pomp mocht doen.

 

De Friendship

 

Een ander jongerencentrum waar wij als Pomp goede connecties mee hebben en regelmatig mee samenwerken is De Friendship in Sleeuwijk. Ook voor hen mocht ik een mooie productie maken.